Το Notepad++ είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του απλού Notepad των Windows, διαθέτοντας εύχρηστο περιβάλλον, υποστήριξη πολλών γλωσσών προγραμματισμού και πολλές σημαντικές ευκολίες (π.χ. χρήση tabs, highlight κώδικα κλπ).
Απίστευτα παραμετροποιήσιμο – αν το συνηθίσεις δεν μπορείς να το αποχωριστείς (πράγμα το οποίο έπαθα κι εγώ). Κυκλοφορεί και σε portable έκδοση και μπορεί έτσι να τρέξει απευθείας και από usb stick.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://notepad-plus.sourceforge.net/uk/site.htm

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 9 Μαρτίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Notepad++: To Notepad… ντοπαρισμένο!

  1. Pingback: Το Hovercards του Gravatar και πώς θα το αποκτήσετε στο δικό σας Wordpress blog | Freeweird

Comments are closed.