Το hott notes είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε σημειώσεις σε στυλ “post-it” και να τις τοποθετήσετε σε όποιο σημείο θέλετε στην επιφάνεια εργασίας σας.

Με το hott notes μπορείτε να δημιουργήσετε σημειώσεις, υπενθυμίσεις, ακόμη και να …ζωγραφίσετε κάτι. Περισσότερο εύχρηστο από τα διάφορα widgets που κυκλοφορούν, είναι επίσης και αρκετά όμορφο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κυκλοφορεί και σε portable έκδοση.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.hottnotes.com/index.html

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ