Το InfraRecorder είναι ίσως η καλύτερη δωρεάν λύση για την αντιγραφή δίσκων CD/DVD. Μοναδικό του μειονέκτημα το ότι δεν τα πηγαίνει τόσο καλά με την αντιγραφή ISO images, αλλά κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό. Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στον δίσκο, είναι πανάλαφρο, ενώ διατίθεται ακόμη και σε portable έκδοση. Σε συνδυασμό με το ImgBurn μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες του μέσου χρήστη και να αποτελέσει ιδανική εναλλακτική λύση για όσους ψάχνουν τρόπο να ξεφορτωθούν το Nero.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://infrarecorder.sourceforge.net/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “InfraRecorder: Το ελαφρύ και αξιόπιστο αντιγραφικό

  1. Pingback: CDBurnerXP: Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα δωρεάν προγράμματα εγγραφής CD και DVD | Freeweird

Comments are closed.