Τη γνωστή από άλλα κοινωνικά δίκτυα δυνατότητα του “follow” προσθέτει το LinkedIn, επιτρέποντάς μας να παρακολουθούμε τις ενημερώσεις ανθρώπων που βρίσκονται εκτός του επαγγελματικού μας κύκλου. Πρόκειται για λειτουργία που θυμίζει, φυσικά, πρώτα από όλα τον τρόπο με τον οποίο ακολουθούμε ανθρώπους στο Twitter, αλλά στη λογική και τη φιλοσοφία της μοιάζει περισσότερο με την προσθήκη συνδρομών που έχει εισάγει από πέρυσι το Facebook.

Σε αντίθεση με τα άλλα κοινωνικά δίκτυα, όμως, η δυνατότητα παρακολούθησης του LinkedIn περιορίζεται μόνο σε πολύ συγκεκριμένους χρήστες που το δίκτυο θεωρεί σημαντικούς και με μεγάλη επιρροή. Αρχικά, μάλιστα, ο αριθμός των επαγγελματιών αυτών περιορίζεται στους μόλις 150, με το LinkedIn να εξηγεί ότι σταδιακά η λίστα αυτή θα επεκτείνεται σε περισσότερους.

Επιπλέον, οι επιλεγμένοι αυτοί επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να δημοσιεύουν εκτενέστερα κείμενα που μπορούν να ενσωματώνουν βίντεο, φωτογραφίες και παρουσιάσεις από το SlideShare.

richardbransonpromo2

Εάν θεωρείτε πως έχετε τα προσόντα να μπείτε κι εσείς στη λίστα των ανθρώπων που ασκούν επιρροή στον τομέα τους, μπορείτε να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα, ελπίζοντας στην έγκριση του LinkedIn.

Πηγή: LinkedIn Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 2 Οκτωβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ