Σημαντικές αλλαγές στη σελίδα του προφίλ των χρηστών του ανακοίνωσε το LinkedIn, που όπως το ίδιο λέει, θέλει να δώσει στα μέλη του την ευκαιρία να αφηγηθούν επαγγελματικές ιστορίες, να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες και να χτίσουν σχέσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι αλλαγές κινούνται σε τρεις διαφορετικούς άξονες:

  • Αφήγηση επαγγελματικών ιστοριών. Με τον νέο σχεδιασμό προβάλλονται εντονότερα οι δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας, ενώ παρέχονται εργαλεία όπως είναι η απευθείας (inline) επεξεργασία του περιεχομένου, που σας διευκολύνουν στο να διατηρείτε πάντα ενημερωμένο το προφίλ σας.
  • Εντοπισμός ανθρώπων και ευκαιριών. Το νέο προφίλ οπτικοποιεί μια σειρά από πλούσια στατιστικά για τους ανθρώπους και τις εταιρείες που βρίσκονται στο δίκτυό σας. Τα στατιστικά αυτά σας διευκολύνουν να ανακαλύψετε νέους ανθρώπους εκτός του δικτύου, αλλά και να δημιουργήσετε πιο γρήγορα τις συνθήκες για νέες αξιόλογες διασυνδέσεις.
  • Συμμετοχή στο δίκτυο. Η πρόσφατη δραστηριότητα μεταφέρεται πλέον στην κορυφή της σελίδας του προφίλ, επιτρέποντάς σας να έχετε πάντοτε στο οπτικό σας πεδίο τις τελευταίες εξελίξεις από το δίκτυό σας.

Το νέο προφίλ αναμένεται να διατεθεί σταδιακά στους χρήστες μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ αν θέλετε να είσαστε από τους πρώτους που θα το αποκτήσουν, μπορείτε να πραγματοποιήσετε σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος.

profile20

Πηγή: LinkedIn Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Νέα προφίλ από το LinkedIn, με έμφαση στην δικτύωση των μελών του

Comments are closed.