Τέλος στην υποστήριξη των εφαρμογών του για επιτραπέζιους υπολογιστές (Mac, Windows και η επέκταση για Firefox) βάζει το Echofon, μια από τις αρκετά δημοφιλείς υπηρεσίες διαχείρισης λογαριασμών του Twitter. Οι τρέχουσες εκδόσεις των εφαρμογών θα εξακολουθήσουν, βέβαια, να λειτουργούν κανονικά για το προσεχές διάστημα, σε όσους τις έχουν ήδη εγκαταστήσει. Παρόλα αυτά, η διαθεσιμότητά τους θα παύσει ενώ η υποστήριξή τους θα τερματιστεί μέσα στον Νοέμβριο, αφού δεν έχουν προγραμματιστεί αναβαθμίσεις.

Στόχος, πλέον, του Echofon είναι να εστιάσει στις εφαρμογές του για κινητά τηλέφωνα. Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία ζητά συγνώμη από τους χρήστες των desktop εφαρμογών του και, παρόλο που δεν το αναφέρει άμεσα, η εξέλιξη αποτελεί συνέπεια των πρόσφατων αλλαγών στο API του Twitter, που έχουν περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες των τρίτων client.

Πηγή: Echofon blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ