Νέα έκδοση κυκλοφόρησε το TweetDeck, η δημοφιλής εφαρμογή διαχείρισης λογαριασμών σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, που εδώ και κάποιο καιρό ανήκει στο Twitter. Οι αλλαγές που φέρνει η τελευταία αυτή αναβάθμιση είναι δύο, αλλά αρκετά χαρακτηριστικές, αφού αλλάζουν αρκετά τον τρόπο πλοήγησης στην εφαρμογή.

Πιο συγκεκριμένα, πλέον όλες οι στήλες εμφανίζονται από προεπιλογή ταξινομημένες οριζόντια η μία δίπλα στην άλλη και στην κορυφή της εφαρμογής έχει προστεθεί μενού για την γρήγορη μετάβαση σε αυτές ή την αλλαγή της σειράς τους.

TweetDeck

Επίσης, στις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν κάτω από ένα tweet έχει προστεθεί άλλη μία, που όταν επιλεγεί ανοίγει μενού με περισσότερες ενέργειες που αφορούν το μήνυμα τον συγκεκριμένο χρήστη (Block, DM, αποστολή μέσω e-mail κ.α.).

TweetDeck

Οι αλλαγές είναι ήδη διαθέσιμες στην online έκδοση του TweetDeck που βρίσκεται στο web.tweetdeck.com, στην εφαρμογή για Windows και στην αντίστοιχη εφαρμογή για τον Chrome. Σύντομα αναμένεται, επίσης, και η σχετική αναβάθμιση στην έκδοση της εφαρμογής για Mac.

Πηγή: TweetDeck Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ