Σε μια κίνηση που θα ευχαριστήσει τους φίλους του παιχνιδιού, η Microsoft ανακοίνωσε πως διαθέτει πλέον δωρεάν τον γνωστό εξομοιωτή πτήσεων Microsoft Flight. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια επαναπροσέγγιση του Microsoft Flight Simulator, που αλλάζει ελαφρώς ονομασία (φεύγει το Simulator) και, φυσικά, διατίθεται πλέον δωρεάν για όλους τους χρήστες.

Η λήψη του παιχνιδιού μπορεί να γίνει από τον επίσημο ιστοχώρο, ενώ η Microsoft συνιστά την σύνδεση των χρηστών μέσω Live ID και Gamertag προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε επιπλέον επιλογές. Όσο για το πώς θα βγάλει λεφτά η εταιρεία, αυτό αναμένεται να γίνει με την διάθεση επί πληρωμή πρόσθετων μέσω του Flight Marketplace.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 3 Μαρτίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Δωρεάν ο εξομοιωτής πτήσεων Microsoft Flight

Comments are closed.