Το OneNote, η δημοφιλής εφαρμογή της Microsoft για τη λήψη σημειώσεων, είναι πλέον διαθέσιμη και στο Android. Η εφαρμογή επιτρέπει την δημιουργία νέων σημειώσεων με κείμενο, εικόνες και bullets, αλλά και την διαχείριση λιστών με εκκρεμείς εργασίες (to-do lists). Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι η εφαρμογή μπορεί να συνδεθεί με το SkyDrive, κάτι που σημαίνει πως οι σημειώσεις σας μένουν συγχρονισμένες μεταξύ διαφορετικών συσκευών.

OneNote for Android OneNote for Android

Το OneNote είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Android Market για συσκευές που τρέχουν την έκδοση 2.3 της πλατφόρμας ή υψηλότερη.

Πηγή: Lifehacker

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 9 Φεβρουαρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ