Νέα, βελτιωμένη και πλήρως ανανεωμένη έκδοση του Weave δημοσιεύθηκε χθες (1 Ιουλίου) από το Mozilla Labs. Tο addon της Mozilla που συγχρονίζει τα δεδομένα του Firefox μεταξύ διαφορετικών υπολογιστών και ουσιαστικά αποτελεί τον αντικαταστάτη του Google Browser sync, εμφανίζεται ριζικά ανανεωμένο σε αυτή την νέα του έκδοση, (0.2), και παρά το ότι δεν έχει χαρακτηριστεί ακόμη ως stable, μπορεί πλέον άνετα να χρησιμοποιηθεί ακόμη και από τους λιγότερο τολμηρούς.

Περισσότερες πληροφορίες για το Weave

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουλίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ