Το Subtitle Matcher είναι ένα πειραματικό addon με το οποίο μπορείτε να βρείτε γρήγορα τους κατάλληλους υπότιτλους ειδικά για την έκδοση της ταινίας που έχετε κατεβάσει. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν οι υπότιτλοι θα είναι σωστά συγχρονισμένοι, ενώ και η ποικιλία των διαθέσιμων υποτίτλων είναι αρκετά μεγάλη, σε πολλές διαφορετικές γλώσσες, καθώς το addon χρησιμοποιεί την μηχανή αναζήτησης του opensubtitles.org.

Πώς λειτουργεί:

  1. Αφού εγκαταστήσετε το addon, κάνετε κλικ στο εικονίδιο που θα εμφανιστεί κάτω δεξιά στον Firefox σας. Αυτό θα ανοίξει ένα παράθυρο με την επιλογή “browse”.
  2. Εντοπίζετε την ταινία που έχετε κατεβάσει και την επιλέγετε. Αυτόματά σε νέα καρτέλα θα ανοίξει μια σελίδα που θα εμφανίζει όλους τους διαθέσιμους υπότιτλους για την συγκεκριμένη ταινία.

Ασφαλώς, απαραίτητη προϋπόθεση για μια αποτελεσματική αναζήτηση είναι να μην μετονομάζετε τις ταινίες που κατεβάζετε…

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ