Την πρόθεσή τους να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2012 την επόμενη έκδοση του MySpace, αποκάλυψαν στο Forbes οι Κρις και Τιμ Βάντερχουκ, ιδιοκτήτες της Specific Media που πριν από ένα χρόνο είχε εξαγοράσει την υπηρεσία από την News Corp. του Ρούπερτ Μέρντοχ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, το νέο MySpace θα εστιάζει εκεί που πάντοτε ήταν το δυνατό του σημείο: στην ανακάλυψη και προώθηση μουσικής, αξιοποιώντας τα 42 εκατομμύρια τραγούδια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στην υπηρεσία του.

Με αυτό το σκεπτικό, μάλιστα, έχει πραγματοποιηθεί συνεργασία με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο οποίος πιστεύουν πως έχει βοηθήσει στο να θεωρείται πλέον το MySpace μια πλατφόρμα όπου οι καλλιτέχνες μπορούν να προβάλλουν τη δουλειά τους και να χτίζουν την γενικότερη εικόνα τους.

Αν και οι λεπτομέρειες για το πώς θα μοιάζει η νέα εικόνα του πάλαι ποτέ κραταιού κοινωνικού δικτύου είναι ακόμη ασαφείς, καθώς προς το παρόν δοκιμάζεται σε κλειστή beta από τους υπαλλήλους του, η διάθεσή του προς το κοινό αναμένεται να πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στο 2012.

Πηγή: The Verge

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Πλήρη επανασχεδιασμό ετοιμάζει το MySpace

  1. Pingback: Το είδατε το νέο MySpace; (SPOILER: είναι όμορφο!)

Comments are closed.