Κάτι παραπάνω από ένα χρόνο μετά την εξαγορά του από την Specific Media και 2 μήνες μετά την ανακοίνωση του ριζικού επανασχεδιασμού του, το MySpace, με Tweet του ηθοποιού Τζάστιν Τίμπερλεϊκ που διαθέτει μερίδιο μετοχών σε αυτό, μας αφήνει να ρίξουμε μια ματιά στο τί θα πρέπει να περιμένουμε. Οι πρώτες μας εντυπώσεις; Το νέο MySpace αναμένεται, αν μη τί άλλο, ότι θα είναι όμορφο!

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στο βίντεο που παρατίθεται στο τέλος του άρθρου, το νέο MySpace διαθέτει έναν πολύ πιο μοντέρνο σχεδιασμό και δείχνει καλαίσθητο από κάθε άποψη. Το κατά πόσο θα είναι σε θέση να προσφέρει πράγματι κάτι καινούριο στον κόσμο της κοινωνικής δικτύωσης και να επανακτήσει λίγη από την παλιά του λάμψη, είναι κάτι που μένει να αποδειχτεί στην πράξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του, το βίντεο παραπέμπει στη διεύθυνση New.MySpace.com, όπου μπορείτε, αν θέλετε, να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας προκειμένου να αποκτήσετε πρόσκληση για πρώιμη πρόσβαση στη νέα έκδοση.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ