Πολύ χρήσιμη επέκταση για Firefox, που κάνει snapshot μιας σελίδας. Κάτι σαν το print screen, δηλαδή, μόνο που αυτό “φωτογραφίζει” μόνο την σελίδα και τίποτα περιττό. Το επιπλέον πλεονέκτημά του είναι ότι μπορεί να “φωτογραφίσει” είτε μόνο την ορατή οθόνη, είτε και όλη τη σελίδα, όσο μεγάλη κι αν είναι.

Η επέκταση έχει και pro έκδοση, με επιπλέον δυνατότητες, η οποία όμως δεν είναι δωρεάν (δωρεάν είναι η έκδοση basic).

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://pearlcrescent.com/products/pagesaver/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ