Πρόκειται για επέκταση που προσθέτει στον Firefox μία επιπλέον toolbar με μια σειρά εργαλείων απαραίτητων σε έναν web developer. Παρόλα αυτά, μπορεί να φανεί χρήσιμη ακόμα και σε απλούς χρήστες, αφού δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης / απενεργοποίησης της javascript μιας σελίδας, των cookies, css, των εικόνων κλπ.

Προσωπικά, το χρησιμοποιώ κυρίως για να δοκιμάζω την εμφάνιση μιας σελίδας σε διαφορετικές αναλύσεις οθόνης, αλλά και για να απενεργοποιώ την javascript σε σελίδες που απαγορεύουν το δεξί κλικ ;-).

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ