Το testdriveme.gr είναι μια online εφαρμογή θεωρητικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών που σκοπό έχει να σας βοηθήσει να μάθετε τον Κ.Ο.Κ. μέσα από τεστ πολλαπλών ερωτήσεων. Το περιεχόμενό του έχει βασιστεί στο επίσημο υλικό που παρέχει το Υπουργείο Μεταφορών και περιέχει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις.

image

Η εφαρμογή περιλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες ερωτήσεων: Ι.Χ. Αυτοκίνητο, Μοτοσικλέτα, Φορτηγό και Λεωφορείο και οι ερωτήσεις που εμφανίζονται επιλέγονται τυχαία σε κάθε τεστ. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε το τεστ περισσότερες από μία φορές, αφού δεν είναι στατικό και οι ερωτήσεις θα αλλάζουν.

Μετά την ολοκλήρωση του τεστ εμφανίζεται λίστα με τα αποτελέσματα, όπου μπορείτε να δείτε που κάνατε λάθος αλλά και ποια ήταν η σωστή απάντηση.

image

Το testdriveme.gr είναι δωρεάν, φιλικό στη χρήση του και ως διαδικτυακή εφαρμογή δεν χρειάζεται εγκατάσταση καθώς τρέχει απευθείας μέσα από τον browser. Εννοείται ασφαλώς πως η εφαρμογή δεν υποκαθιστά το βιβλίο αλλά έχει βοηθητικό / συμπληρωματικό χαρακτήρα.

Επιπρόσθετο πλεονέκτημά της είναι ότι ο δημιουργός της φροντίζει να την αναπτύσσει συνεχώς, διορθώνοντας τυχόν σφάλματα και προσθέτοντας νέες λειτουργίες.

» Επισκεφθείτε το testdriveme.gr

» Παρακολουθήστε τη συζήτηση γύρω από την εφαρμογή στο insomnia.gr. Το θέμα έχει ανοίξει ο ίδιος ο δημιουργός της και είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος για να συζητήσετε  παρατηρήσεις ή προτάσεις που μπορεί να έχετε.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 1 Νοεμβρίου 2010. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ