Σε μια αναβάθμιση που αφορά όλες τις πλατφόρμες στις οποίες είναι διαθέσιμο, το TweetDeck ανανεώνει τον σχεδιασμό του, προσθέτοντας νέες επιλογές προσωποποίησης για τους χρήστες.

Η πιο χαρακτηριστική αλλαγή αφορά το νέο, ανοιχτόχρωμο θέμα, όπου το φόντο του περιβάλλοντος χρήσης είναι πλέον λευκό.

image

Για όσους, πάντως, η αλλαγή πέσει κάπως απότομη, υπάρχει πάντα η επιλογή επαναφοράς του παλιού σκοτεινού θέματος, με ένα απλό κλικ στο κουμπί που βρίσκεται δίπλα από το λογότυπο της εφαρμογής.

Theme_switcher.png.scaled500[1]

Από εκεί και πέρα, οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να αλλάξουν το μέγεθος της γραμματοσειράς που χρησιμοποιείται από την εφαρμογή για την εμφάνιση των Tweet, με τις διαθέσιμες επιλογές να είναι οι Small (13pt), Medium (14pt) και Large (15pt).

Font_size.png.scaled1000[1]

Η αναβάθμιση είναι ήδη διαθέσιμη τόσο στην online έκδοση του TweetDeck στο web.tweetdeck.com, όσο και στις εφαρμογές για Chrome, Mac και Windows.

Πηγή: TweetDeck blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτωβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ