Βελτιώσεις στον τρόπο με τον οποίο δημοσιεύονται τα tweets στο Facebook πραγματοποίησε το Twitter, υποστηρίζοντας πλέον την προβολή εικόνων, hashtags αλλά και ονομάτων. Αυτό σημαίνει, δηλαδή, πως όταν το tweet περιλαμβάνει φωτογραφία εμφανίζεται η μικρογραφία της στην αναδημοσίευση του Facebook, ενώ όταν περιλαμβάνει #hashtag ή @όνομα δημιουργεί αυτόματα link προς την αντίστοιχη σελίδα στο Twitter.

samsheffer[1]Το Twitter βελτιώνει την εμφάνιση των tweets στο Facebook

Το νέο χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες και για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση με το Facebook από τις ρυθμίσεις προφίλ του Twitter. Από τη στιγμή που θα το κάνετε, τα tweets σας θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται αυτόματα ως νέα μηνύματα στον λογαριασμό σας στο Facebook.

Η κίνηση έχει ενδιαφέρον γιατί βλέπουμε δύο από τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα, που ως ένα σημείο μπορούν να θεωρηθούν έως και ανταγωνιστικά, να συνεργάζονται μεταξύ τους και να διευκολύνουν τον διαμοιρασμό περιεχομένου μεταξύ τους (κάτι που δεν είναι εξίσου εύκολο στο Google+).

Πηγή: The Verge

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ