Βελτιώσεις που ικανοποιούν μερικά από τα πιο δημοφιλή αιτήματα των χρηστών του πραγματοποίησε το Evernote στην έκδοσή του για Mac. Έτσι, η τελευταία του αναβάθμιση (3.1.2) περιλαμβάνει δυνατότητα περιστροφής των φωτογραφιών και μετονομασίας των συνημμένων αρχείων απευθείας μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής. Επίσης, εγκαινιάζει τη δυνατότητα επεξεργασίας των αποθηκευμένων αναζητήσεων, ενώ φέρνει και αρκετές ακόμη βελτιώσεις στην ταχύτητα και την σταθερότητά του.

Παράλληλα, η εφαρμογή Evernote Food που μέχρι τώρα κυκλοφορούσε μόνο σε συσκευές iOS, είναι πλέον διαθέσιμη και στο  Android, επιτρέποντας στους χρήστες του να σημειώνουν και να μοιράζονται συνταγές και εμπειρίες που περιστρέφονται γύρω από το φαγητό.

Evernote για Android Evernote για Android

Σε αντίθεση με άλλες ανταγωνιστικές υπηρεσίες, το Evernote ακολουθεί μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πολιτική, με ανοίγματα σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Έχοντας εξαγοράσει εφαρμογές όπως το Skitch και δημιουργώντας άλλες, φιλοδοξεί να δώσει στους χρήστες ένα πακέτο εργαλείων με τα οποία θα μπορούν να οργανώσουν τη ζωή τους. Σε αυτό το πακέτο, η κεντρική εφαρμογή διαχείρισης σημειώσεων είναι ένα από τα κομμάτια του παζλ – το σημαντικότερο, όμως, καθώς είναι αυτή που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο για όλες τις υπόλοιπες.

Πηγές: Evernote Blog, TheNextWeb

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 8 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ