Πολύ μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει το Evernote στην έκδοσή του για Mac, που έχει ήδη ξεκινήσει να διατίθεται σε μορφή beta. Με ένα εντελώς ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης, το Evernote 5 για Mac φέρνει την μάλλον κρυμμένη μέχρι τώρα λειτουργία των συντομεύσεων σε πρώτο πλάνο, μεταφέροντάς τες σε απόλυτα εμφανές σημείο στην αριστερή στήλη.

leftbar_cropped[1]

Επίσης, ανανεώνει τον τρόπο οργάνωσης και παρουσίασης των σημειώσεων, καταργώντας τις διαφορές στην μεταχείριση των σημειώσεων που διατηρείτε τοπικά και αυτών που μοιράζεστε με άλλους. Έτσι, όλες οι σημειώσεις εμφανίζονται μαζί, έχουν προστεθεί νέοι τρόποι προβολής και έχει βελτιωθεί σημαντικά ο μηχανισμός αναζήτησης.

cards_cropped[1]

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά του Evernote 5 για Mac είναι το Atlas, μια λειτουργία που επιτρέπει την προβολή των σημειώσεων σε χάρτη και σας επιτρέπει να θυμηθείτε πού πήρατε την κάθε σημείωση.

placecards_cropped[1]

Οι παραπάνω είναι μερικές μόνο από τις πάρα πολλές νέες λειτουργίες που φέρνει η τελευταία αυτή έκδοση του Evernote για Mac. Αν βιάζεστε να πάρετε μια γεύση από αυτές, μπορείτε να κατεβάσετε από τώρα την beta έκδοση πηγαίνοντας στης ρυθμίσεις της εφαρμογής και επιλέγοντας το “Update to Beta versions when available”.

Πηγή: Evernote Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 1 Νοεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

2 thoughts on “Πρώτη beta για το πλήρως επανασχεδιασμένο Evernote για Mac

  1. Pingback: Πλήρως επανασχεδιασμένο Evernote 5 για iOS: «όλα με δυο tap»

  2. Pingback: Το Evernote 5 έφτασε στο Mac, με πάνω από 100 νέα χαρακτηριστικά

Comments are closed.