Λίγους μήνες μετά την έναρξη της μετάφρασής του στα Ελληνικά, το Twitter είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική γλώσσα. Η μετάφραση βρίσκεται ακόμη σε beta μορφή (γι’ αυτό θα πρέπει να είσαστε επιεικείς με τα όποια λάθη) και για να την ενεργοποιήσετε θα χρειαστεί να πάτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και να την επιλέξετε.

Εκτός από την ελληνική μετάφραση, κυκλοφόρησαν επίσης και οι αντίστοιχες εκδόσεις της υπηρεσίας στα Βάσκικα και τα Τσέχικα.

Υπενθυμίζουμε ότι η ελληνική μετάφραση του Twitter έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο και όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει μπορεί να το κάνει πηγαίνοντας στο Translation Center.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 6 Αυγούστου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ