μTorrent

Το δημοφιλές μTorrent κυκλοφόρησε την πολυαναμενόμενη beta της έκδοσης 3.0, στην οποία έχει προσθέσει μερικά άκρως ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθήσει ένα βίντεο την ώρα που το κατεβάζει, καθώς επίσης και να αξιολογήσει και να σχολιάσει τα torrents ώστε να βοηθήσει τους άλλους χρήστες να εντοπίσουν όσο το δυνατόν πιο εύκολα ποιοτικότερο περιεχόμενο.

image

Επίσης, το μTorrent 3.0 beta έρχεται με ένα αρκετά ανανεωμένο, πιο «καθαρό» περιβάλλον χρήσης, που δίνει έμφαση στην ευχρηστία έχοντας απλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό κάποιες λειτουργικότητες.

imageΧαρακτηριστικό είναι, για παράδειγμα, ότι ο χρήστης μπορεί πλέον να μεταφέρει με απλό drag and drop αρχεία από τον σκληρό του δίσκο στο παράθυρο του μTorrent για να δημιουργήσει απευθείας το δικό του torrent και να αποκτήσει την ίδια στιγμή αυτόματα το link που θα μοιράσει σε όσους θελήσουν να το κατεβάσουν.

Το μTorrent 3.0 beta είναι διαθέσιμο μόνο για Windows και μπορείτε να το κατεβάσετε από το forum της εφαρμογής.

Πηγή: TorrentFreak

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 20 Απριλίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ