Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, η BitTorrent κυκλοφόρησε έκδοση του μTorrent για το Android. Προς το παρόν το μTorrent για Android βρίσκεται σε δοκιμαστική (beta) φάση και μπορείτε να το κατεβάσετε από το Google Play Store (απαιτεί Android 2.1+).

Σύμφωνα με την παρουσίαση της εφαρμογής, υποστηρίζεται, προφανώς, η λήψη και διαχείριση torrent, συνδρομές RSS και άμεση πρόσβαση στην βιβλιοθήκη προβεβλημένου περιεχομένου της BitTorrent. Επίσης, δεν υπάρχουν περιορισμοί στο μέγεθος των αρχείων που μπορείτε να κατεβάσετε, αλλά, φυσικά, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη τα όρια του πακέτου δεδομένων σας, αλλά και την χωρητικότητα της συσκευής σας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση για το πότε θα κυκλοφορήσει σταθερή έκδοση της εφαρμογής, ενώ οι άνθρωποι της BitTorrent δεν έχουν κάνει καμία αναφορά για αντίστοιχη εφαρμογή για το iOS (κάτι που πάντως έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο λόγω των περιορισμών της Apple).

utorrent-android2 utorrent-android3 utorrent-android4 utorrent-android

via Lifehacker

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Κυκλοφόρησε το μTorrent για Android

  1. Pingback: Οι 5 καλύτερες συμβουλές για το μTorrent, από την BitTorrent Inc.

Comments are closed.