Η BitTorrent Inc, η εταιρεία στην οποία ανήκει το μTorrent, αποφάσισε να επανεξετάσει την απόφασή της να εμφανίζει υποχρεωτικές διαφημίσεις στους χρήστες του δημοφιλούς προγράμματος διαχείρισης αρχείων Torrent. Αιτία γι’ αυτό υπήρξαν οι αντιδράσεις των χρηστών, οι οποίοι δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την επικείμενη αλλαγή.

Έτσι, ενώ θα εξακολουθήσει να ισχύει το ότι η επόμενη έκδοση του μTorrent θα περιλαμβάνει «προβεβλημένα torrents», οι χρήστες θα έχουν την επιλογή να τα απενεργοποιήσουν, εάν το επιθυμούν.

Η εταιρεία, πάντως, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι θα συνεχίσει να πειραματίζεται με νέα μοντέλα αύξησης του εισοδήματος της εφαρμογής τα οποία, όπως εξηγεί, θα αξιοποιηθούν για την βελτίωσή της.

Πηγή: TorrentFreak

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 16 Αυγούστου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ