μTorrent

Το μTorrent 2.2 για Windows είναι διαθέσιμο για κατέβασμα και περιλαμβάνει σημαντικές προσθήκες, καθώς και ένα ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης. Πρώτη και καλύτερη η υποστήριξη εφαρμογών (apps), οι οποίες προσθέτουν επιπλέον λειτουργικότητες στο πρόγραμμα. Επίσης,  για όσους αναζητούν μεγαλύτερη ανωνυμία, η ρύθμιση και χρήση proxy είναι πλέον ευκολότερη.

image

Μεταξύ των εφαρμογών που μπορείτε να εγκαταστήσετε περιλαμβάνονται το Virus Guard της BitDefender που ελέγχει τα αρχεία που κατεβάσατε για ιούς, το Skins που σας επιτρέπει να αλλάξετε την εμφάνιση του μTorrent, αλλά και το Torrent Tweet που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα σχόλια άλλων χρηστών για τα torrents που κατεβάζουν.

Μπορείτε να κατεβάσετε το μTorrent 2.2 για Windows από την επίσημη σελίδα του προγράμματος. Έχετε υπόψη σας πως κατά την εκτέλεση του αρχείου εγκατάστασης θα σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε επίσης μια toolbar αλλά και να αλλάξετε την προεπιλεγμένη αρχική σας σελίδα και την μηχανή αναζήτησης του browser σας. Βεβαιωθείτε ότι θα τα αποφύγετε, ακολουθώντας το παράδειγμα των εικόνων που ακολουθούν.

image

image

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου 2010. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ