μTorrent

Τη δυνατότητα εύκολης μεταφοράς των torrents που κατεβάζετε σε μια πληθώρα συσκευών ενσωματώνουν οι άνθρωποι του μTorrent στην τελευταία Alpha έκδοση του προγράμματος για Windows. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες θα μπορούν να μεταφέρουν με απλό drag and drop τα αρχεία στο iPhone, το iPad, το PS3, το Xbox 360 καθώς και σε συσκευές που τρέχουν Android.

image

Μάλιστα, στο μέλλον αναμένεται να ενσωματωθεί και δυνατότητα αυτόματης μετατροπής του αρχείου στο κατάλληλο ανά συσκευή format, μια λειτουργία ωστόσο που θα είναι διαθέσιμη μόνο για την επί πληρωμή έκδοση του μTorrent, το μTorrent Plus.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε πρώτοι τις νέες δυνατότητες, μπορείτε να κατεβάσετε από τώρα την τελευταία alpha έκδοση του μTorrent 3.1 για Windows (απευθείας link), έχοντας βέβαια πάντα υπόψη πως σε τόσο πρώιμο στάδιο δεν μπορεί να είναι απόλυτα σταθερή.

Πηγή: TorrentFreak

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

2 thoughts on “Drag and drop των torrents σε Android, iOS, PS3 και Xbox ετοιμάζει το μTorrent

Comments are closed.