Μια αρκετά σημαντική έλλειψη κάλυψε η τελευταία έκδοση της εφαρμογής του WordPress για το Android, προσθέτοντας υποστήριξη για την ρύθμιση επιλεγμένων (featured) εικόνων. Για την αξιοποίηση της λειτουργίας χρειάζεται να τρέχετε τουλάχιστον το WordPress 3.4.1 και ένα θέμα που να υποστηρίζει τις επιλεγμένες εικόνες, προκειμένου αυτές να εμφανιστούν στις σελίδες σας.

Επίσης, το WordPress για Android 2.2 βελτιώνει την οθόνη προβολής στατιστικών ώστε να δείχνουν την ίδια πληροφορία που βλέπετε και από τον browser σας, συμπεριλαμβανομένων των επισκέψεων ανά χώρα και τον κορυφαίων άρθρων και σελίδων. Το παραπάνω αφορά μόνο τους ιστοχώρους που φιλοξενούνται στο WordPress.com, αλλά σε περίπτωση που φιλοξενείτε τον δικό σας σε ιδιόκτητο server μπορείτε να αποκτήσετε την ίδια λειτουργικότητα εγκαθιστώντας το πρόσθετο Jetpack.

Από εκεί και πέρα, η τελευταία έκδοση του WordPress για Android περιλαμβάνει επίσης βελτιώσεις στην σταθερότητα και την ταχύτητα της εφαρμογής και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play.

  • wordpress-android-1
  • wordpress-android-2
  • wordpress-android-3
  • wordpress-android-4
  • wordpress-android-5
Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ