Τοποθετημένα ένα βήμα πριν από τον σχεδιασμό, τα Wireframes αποτελούν την αποτύπωση της δομής και της λειτουργίας συγκεκριμένων χαρακτηριστικών μιας εφαρμογής ή ενός ιστοχώρου. Σε αυτό ακριβώς το στάδιο είναι που βρίσκεται, αυτή τη στιγμή, η διαδικασία δημιουργίας της επόμενης μεγάλης έκδοσης του WordPress. Ο Daryl Koopersmith, που συμμετέχει σε αυτή, δημοσίευσε μια σειρά από Wireframes που απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί, κατά προσέγγιση, η διαχείριση πολυμέσων του WordPress 3.5.

Wordpress Wireframes

Wordpress Wireframes

Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν είναι ακόμη τελικό προϊόν, αφού κάποια πράγματα μπορεί να αλλάξουν στην πορεία, εάν αποδειχθεί ότι δεν βγαίνουν. Επίσης, τα wireframes δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση εικαστική πρόταση, κάτι που σημαίνει πως το αισθητικό «ντύσιμο» των λειτουργιών που περιγράφουν είναι μια εντελώς ξεχωριστή δουλειά.

Έχουν, ωστόσο, το δικό τους ενδιαφέρον καθώς σας δίνουν μια γεύση από τα πρώτα στάδια της δημιουργίας ενός τόσο μεγάλου έργου.

Πηγή: Make WordPress UI

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Μια πρώιμη ματιά στην διαχείριση πολυμέσων του WordPress 3.5

  1. Pingback: Mια ματιά στο μέλλον του Wordpress

Comments are closed.