Εάν είσαστε από αυτούς που θέλουν να εντοπίζουν στο Instagram τους χρήστες που ακολουθούν στο Twitter, μάλλον ατυχήσατε. Το Twitter, μετά την απόφασή του να απαγορεύσει στο LinkedIn την πρόσβαση στο API του για να τραβάει αυτόματα τα Tweet των χρηστών του, αποφάσισε να κάνει κάτι αντίστοιχο και με το Instagram. Συγκεκριμένα, πλέον δεν θα μπορείτε να δείτε μέσα από το Instagram ποιούς «φίλους από το Twitter» να ακολουθήσετε – εκτός μόνο κι αν είστε από τους τυχερούς που έχουν προλάβει να το κάνουν ήδη.

Οι λόγοι για τους οποίους το Twitter ακολουθεί μια τόσο επιθετική πολιτική είναι άγνωστοι και προς το παρόν όλοι αρκούνται σε εικασίες. Το TechCrunch θεωρεί πως πιθανότατα να οφείλεται στον όγκο των δεδομένων που αντλεί το Instagram, ενώ το Forbes τολμά να προβλέψει ότι δεν αποκλείεται στο μέλλον σειρά να έχει ακόμη και το ίδιο το Facebook.

Πηγή: AllTwitter

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Μετά το LinkedIn, το Twitter «κόβει» και το Instagram

  1. Pingback: Το App.net μαζεύει λεφτά για να φτιάξει τον αντίπαλο του Twitter

Comments are closed.