2009-11-09_174358 Μια από τις πιο συνηθισμένες χρήσεις του YouTube είναι για τους περισσότερους, ο εντοπισμός τραγουδιών. Το TubeRadio.fm προχωράει αυτή την ιδέα ένα βήμα παραπέρα και, χρησιμοποιώντας τα βίντεο του YouTube, διευκολύνει τον εντοπισμό των κομματιών ή ακόμη και ολόκληρων άλμπουμ, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να οργανώσει τις δικές του playlists.

Το interface του TubeRadio.fm είναι εύχρηστο και ελκυστικό, η ταχύτητά του κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, το ίδιο και η απόδοσή του, τουλάχιστον στο διάστημα που το δοκίμασα: Ο εντοπισμός των κομματιών ήταν γρήγορος, η εισαγωγή τους σε playlist επίσης, ενώ η αναπαραγωγή τους δεν μου κόλλησε ούτε μία φορά. Όσο για τις απαιτήσεις του; Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας οποιοσδήποτε σύγχρονος browser!

Η δικτυακή αυτή εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας, χωρίς εγγραφή, η οποία πάντως είναι έτσι κι αλλιώς δωρεάν. Τα εγγεγραμμένα μέλη, όμως, αποκτούν επιπλέον τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν τις λίστες που έχουν φτιάξει, να τις δημοσιοποιήσουν αλλά και να αξιολογήσουν άλλες δημόσιες playlists.

Με μια πρώτη ματιά η εφαρμογή δείχνει εντυπωσιακή και όσοι από σας μπαίνουν στο YouTube κυρίως για να ακούσουν μουσική, ενδέχεται να λατρέψουν το TubeRadio.fm!

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.tuberadio.fm/

Βίντεο που παρουσιάζει την εφαρμογή:

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 9 Νοεμβρίου 2009. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

2 thoughts on “Μετατρέψτε το YouTube στο προσωπικό σας Jukebox, με το TubeRadio.fm!

 1. εκανα εγγραφη, εφτιαξα μια λιστα, αλλα οταν παταω add to playlist
  δεν προσθετει τιποτα στη λιστα.

  Αρα ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

  • Μόλις το δοκίμασα κι εγώ ξανά (μιας και έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την αρχική καταχώρηση).

   Έφτιαξα μια δοκιμαστική λίστα και έβαλα κανονικά τα κομμάτια σε αυτή. Αυτό που πρόσεξα όμως ήταν ότι όταν πας να προσθέσεις μια ολόκληρη δισκογραφία δεν την παίρνει πάντοτε ή δεν παίρνει ορισμένα από τα κομμάτια της (ίσως επειδή έχουν αφαιρεθεί από το Youtube ή είναι διαθέσιμα μόνο στις ΗΠΑ).

   Η προσθήκη δισκογραφίας μάλιστα είναι προεπιλεγμένη στην αρχική οθόνη της εφαρμογής. Αν όντως ισχύει αυτό που λέω, δοκίμασε να επιλέξεις αντί για “Discography” το “Youtube” που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πεδίο της αναζήτησης ώστε να εντοπίσεις συγκεκριμένα τραγούδια.

   Στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον αυτό δούλεψε κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Comments are closed.