Μην τα πολυλογώ: Στο Famous Fonts μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε δωρεάν, “διάσημες” γραμματοσειρές που έχουν χρησιμοποιηθεί σε λογότυπα ταινιών, σειρών, μουσικών άλμπουμ, συγκροτημάτων, παιχνιδιών και λοιπών προϊόντων μαζικής κατάνάλωσης. Δείτε και την εικόνα στο τέλος της καταχώρησης για να καταλάβετε καλύτερα τί εννοώ.

Η εγκατάσταση των γραμματοσειρών γίνεται με τον “παραδοσιακό” τρόπο και είναι πολύ απλή: αποσυμπιέζετε τα περιεχόμενα του .zip αρχείου που κατεβάσατε και επιλέγοντας το αρχείο .ttf κάνετε δεξί κλικ / εγκατάσταση. Εναλλακτικά, μπορείτε να αντιγράψετε τα αρχεία .ttf στο φάκελο που περιέχει τις γραμματοσειρές των windows.

Έστω κι αν δεν είναι όλες οι γραμματοσειρές που εμφανίζονται στο site διαθέσιμες για κατέβασμα, η ποικιλία παρόλα αυτά παραμένει αρκετά μεγάλη, καθιστώντας το Famous Fonts μια αναμφισβήτητα καλή προσθήκη στα bookmarks σας.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://bit.ly/8t7xAx

Σημείωση: επιπλέον γραμματοσειρές ταινιών μπορείτε επίσης να βρείτε και εδώ: http://bit.ly/8xgrul

freeweird-fonts

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2009. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ