Το Outbrain rating widget είναι ένα widget το οποίο εμφανίζει κάτω από κάθε μήνυμα του blog σας έναν μηχανισμό αξιολόγησης που επιτρέπει στους χρήστες να βαθμολογούν την ποιότητα του post.

Καλαίσθητο και εύκολο στην ενσωμάτωσή του, το Outbrain widget υποστηρίζει όλες τις μεγάλες πλατφόρμες blogging, δεν σας επιβαρύνει με κανενός είδους διαφημίσεις, ενώ δίνει τη δυνατοτητα να ενσωματώσετε το widget ακόμη και στα RSS Feeds σας.

Κάνοντας, μάλιστα, εγγραφή στο site τους, μπορείτε να παρακολουθείτε στατιστικά σχετικά με τις αξιολογήσεις που έχουν γίνει στα μηνύματά σας.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.outbrain.com/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ