Το Google Browser Sync, το πολύ καλό Firefox addon με το οποίο μπορούσε κανείς να συγχρονίζει τα δεδομένα του browser του μεταξύ διαφορετικών υπολογιστών, σταματά την ανάπτυξή του και δεν θα βγάλει έκδοση συμβατή με τον Firefox 3.

Μοναδικό μέχρι στιγμής addon που κάνει την ίδια δουλειά είναι το πολλά υποσχόμενο αλλά σε πειραματικό ακόμη στάδιο, Mozilla Weave. Αν, πάντως, το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι ο συγχρονισμός των bookmarks, η καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση αυτή τη στιγμή, είναι το Foxmarks.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ