Κυκλοφόρησε χθες η νέα έκδοση (2.1.0.12) του Foxmarks, του εξαιρετικού addon που επιτρέπει τον συγχρονισμό των bookmarks του Firefox μεταξύ διαφορετικών υπολογιστών.

Το νέο χαρακτηριστικό που εισάγει η νέα αυτή έκδοση είναι η δυνατότητα δημιουργίας πολλών διαφορετικών προφίλ (π.χ. δουλειά, σπίτι, λάπτοπ κλπ), και ο συγχρονισμός μεταξύ τους, ώστε ο χρήστης να μπορεί να διαλέξει ποια bookmarks θα συγχρονίσει και ποια θα εξαιρέσει από τη διαδικασία. Έτσι, δεν χρειάζεται να έχετε στον Firefox του σπιτιού bookmarks της δουλειάς και το αντίστροφο.

Για να χρησιμοποιήσετε τη νέα δυνατότητα, πηγαίνετε στην προσωπική σας σελίδα στο my.foxmarks.com και επιλέξτε Tools -> Manage Sync Profiles.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 8 Ιουλίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ