Αν δεν είσαστε υπερβολικά νέοι με τους υπολογιστές, θα θυμόσαστε σίγουρα τον θρυλικό ήχο της Dial-up κατά την προσπάθεια σύνδεσης στο internet. Δηλαδή αυτόν:

 

Αν νομίζετε ότι είναι ανατριχιαστικός, ακούστε τον και κατά 700% πιο αργό και ελαφρώς πειραγμένο ώστε να αφαιρεθούν οι μεγάλες παύσεις και ο λευκός θόρυβος. Η επεξεργασία έγινε με ένα πρόγραμμα ονόματι PaulStretch και πέρα από τις προαναφερθείσες παρεμβάσεις και κάποιες μικροδιορθώσεις, δεν έχει προστεθεί άλλο εφέ. Κάπως έτσι, δηλαδή, ακούγεται η Dial-Up όταν παιχτεί κατά 700% πιο αργά.

Φαίνεται πως ο Ντέιβιντ Λιντς δε χρειάζεται να ψάξει πολύ για το soundtrack της επόμενής του ταινίας…

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουλίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ