Το να έχεις δίπλα σου την ώρα που δουλεύεις ένα ποτηράκι κρασί δεν είναι απαραίτητα κακό. Κάποιους μάλιστα μπορεί και να τους βοηθάει να γίνονται πιο δημιουργικοί. Επειδή όμως καμιά φορά το ένα φέρνει το άλλο, το να παρασυρθείς δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου. Το Alcowebizer είναι μια χιουμοριστική online εφαρμογή που σας δείχνει πώς θα μπορούσε να είναι το website σας αν την ώρα που το φτιάχνατε είχατε πιει ένα-δυο ποτηράκια παραπάνω (ή αν είχατε αναθέσει τη δουλειά στον Ορέστη Μακρή).

image

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε τη διεύθυνση του ιστοχώρου και να πατήσετε “Alcoholize”. Αρχικά η σελίδα θα φορτώσει «νηφάλια», χωρίς αλλαγές, ωστόσο όσο αυξάνετε τα ποτήρια στο κάτω μέρος της οθόνης, τόσο ατυη αθ γινατιαει άων-ακτω.

image

via @nassoskappa

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Πώς θα ήταν το website σας αν το φτιάχνατε –χικ– μεθυσμένοι

Comments are closed.