Το Movies {as code} είναι ένας online κατάλογος ταινιών που δεν έχει καμία σχέση με το IMDB ή οποιαδήποτε άλλη βάση ταινιών που γνωρίζετε. Κι αυτό γιατί οι ταινίες που καταλογογραφεί δεν περιγράφονται με …παραδοσιακούς τρόπους, αλλά με κώδικα. Φυσικά, το χιούμορ της υπηρεσίας απευθύνεται αποκλειστικά σε προγραμματιστές, αλλά, σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμα και κάποιος που δεν ανήκει στο χώρο θα μπορούσε για παράδειγμα να πιάσει το .titanic {float:none;} που περιγράφει το σενάριο του Τιτανικού.

Movies as code

Μπορεί η υπηρεσία να μην έχει καμία πρακτική χρησιμότητα, αλλά τουλάχιστον έχει πλάκα και εμπίπτει στο “weird” κομμάτι του “Freeweird”. Επισκεφθείτε την στο moviesascode.net.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 5 Μαρτίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Το Movies {as code} παρουσιάζει συνόψεις γνωστών ταινιών με τη μορφή κώδικα

Comments are closed.