Παρατηρώντας τη συμπεριφορά των χρηστών τους τα τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι του Dropbox είδαν ότι, ειδικά στις φορητές συσκευές, η πιο δημοφιλής χρήση της υπηρεσίας τους αφορά τις φωτογραφίες. Έτσι, δεν είναι τυχαίο που η τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής τους για την πλατφόρμα του iOS βάζει τις φωτογραφίες στο επίκεντρο, διευκολύνοντας την διαχείρισή τους.

Πράγματι, το Dropbox για iOS 2.0 φέρνει ένα ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης που, όταν βρεθείτε στην ενότητα των φωτογραφιών σας, σας επιτρέπει όχι μόνο να δείτε όλες τις εικόνες που έχετε αποθηκευμένες, αλλά και να ελέγξετε την κατάσταση όσων συγχρονίζουν εκείνη τη στιγμή (εάν, φυσικά, έχετε ενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό).

Dropbox iOS

Γενικότερα το νέο περιβάλλον του Dropbox φαίνεται πως έχει φτιαχτεί για να «σηκώσει» πολλές φωτογραφίες και φανερώνει την πρόθεση των δημιουργών του να μετατρέψουν την εφαρμογή στο κεντρικό αποθετήριο για όλες σας τις φωτογραφίες.

Προς το παρόν η σχετική αναβάθμιση αφορά μόνο το iOS και είναι διαθέσιμη στο App Store, ενώ σύντομα αναμένεται να ακολουθήσει και η αντίστοιχη για την πλατφόρμα του Android.

Πηγή: TheNextWeb

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ