Τα 5 στάδια μέσα από τα οποία γεννιέται και ολοκληρώνεται ένα ταξίδι περιγράφει η Google με ένα όμορφο διαδραστικό infographic, παρουσιάζοντας ενδιαφέροντα στατιστικά για το κάθε ένα από αυτά. Το πρώτο στάδιο είναι το «όνειρο», δηλαδή η αρχική απόφαση, ακολουθεί ο σχεδιασμός, η κράτηση των εισιτηρίων, η εμπειρία του ταξιδιού αυτή καθαυτή και, τέλος, ο κύκλος ολοκληρώνεται με τον διαμοιρασμό των εντυπώσεών τους. Και στα 5 στάδια, οι νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο έχουν εντονότατο ρόλο.

Πηγή: Thinkinsights, via Internet Marketing Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Τα 5 στάδια ενός ταξιδιού σε ένα διαδραστικό infographic

Comments are closed.