Ελέγχοντας σχεδόν το 80% της αγοράς των μηχανών αναζήτησης και διαθέτοντας πάμπολλες υπηρεσίες σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, η Google δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Για την ακρίβεια, οι περισσότεροι από εμάς δεν αποκλείεται να βασιζόμαστε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στη Google σε καθημερινή βάση τόσο πολύ, όσο και στο ίδιο μας το τηλέφωνο. Το διαδραστικό infographic που ακολουθεί, δημιουργημένο από το Online PhD, μας παρουσιάζει την ιστορία της εταιρείας, από την ημέρα που ο Larry Page γνώρισε τον Sergey Brin το 1995, έως σήμερα, που το δημιούργημά τους έχει εξελιχθεί σε έναν κολοσσό αξίας 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων.


Created by Online PhD

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ