Στον απόηχο του θορύβου που έχει ξεσπάσει γύρω από τους νέους χάρτες της Apple στο iOS 6, η Google βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εμπειρία χρήσης του Google Maps στο iPhone και το iPad, με την προσθήκη της λειτουργίας του Street View. Φυσικά, η αλλαγή αφορά την online έκδοση του Google Maps που είναι προσβάσιμη μέσω browser, αφού εφαρμογή για iOS προς το παρόν δεν υπάρχει.

Αυτό σημαίνει πως όταν επισκεφθείτε το maps.google.com (είτε με Safari είτε με Chrome) και βρεθείτε σε κάποια από τις πόλεις στις οποίες είναι διαθέσιμο το Street View θα δείτε στο κάτω δεξιά σημείο της οθόνης σας το γνωστό σύμβολο με το ανθρωπάκι. Όταν το επιλέξετε, θα φορτώσει το περιβάλλον του Street View, που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε «πανοραμικά» στον χώρο.

google-maps-street-view-ios-1 google-maps-street-view-ios

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 4 Οκτωβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ