Άνοιγμα σε φορητές συσκευές φαίνεται πως ετοιμάζει το IFTTT, η εξαιρετική υπηρεσία που σας επιτρέπει να «παντρέψετε» μεταξύ τους διαφορετικές online εφαρμογές και να πετύχετε ενδιαφέροντες αυτοματισμούς. Αυτό τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί η αγγελία που δημοσίευσε η υπηρεσία, με την οποία αναζητά μηχανικούς που ειδικεύονται στην ανάπτυξη εφαρμογών για iOS και φορητές συσκευές.

Η αγγελία του IFTTT

Αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, θα είναι το απόλυτα λογικό επόμενο βήμα για μια υπηρεσία που ουσιαστικά δημιούργησε μια νέα κατηγορία εφαρμογών, και που αν θέλει να εκμεταλλευτεί το προβάδισμά της θα πρέπει γρήγορα να εξελιχθεί.

Κι αν αναρωτιέστε τί θα μπορούσαμε να περιμένουμε από μια mobile έκδοση του IFTTT, η απάντηση βρίσκεται στην αξιοποίηση των αισθητήρων της συσκευής για την δημιουργία νέων ενεργειών που θα συνδυάζουν τα δεδομένα με τις αγαπημένες σας υπηρεσίες.

Πηγή: TheNextWeb

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ