Μια νέα δυνατότητα που εμφανίζει τα #hashtags σε ξεχωριστές σελίδες με δικό τους URL ανακοίνωσε το Twitter. Οι νέες σελίδες είναι σχεδιασμένες με τρόπο που να αναδεικνύει καλύτερα τις τάσεις και τα θέματα που αφορούν και προβάλλει εικόνες, τους δημοφιλέστερους λογαριασμούς γύρω από το θέμα και, φυσικά, ζωντανή ροή με τα Tweets που χρησιμοποιούν το εκάστοτε hashtag.

Για να προωθήσει το νέο χαρακτηριστικό το Twitter κυκλοφόρησε μάλιστα την πρώτη του τηλεοπτική διαφήμιση όπου πρωταγωνιστεί το hashtag των αγώνων αυτοκινήτου #NASCAR.

Όπως επισημαίνει το Business Insider, σκοπός του διαφημιστικού είναι να πείσει τους διαφημιζομένους να χρησιμοποιούν τα hashtags ως μέσο προώθησης των προϊόντων τους. Προς το παρόν το Twitter αποκαλεί το νέο χαρακτηριστικό ως «πείραμα», ενώ εξηγεί πως η επιλογή των Tweets που θα προβάλλονται στην σελίδα γίνεται μέσω ειδικού αλγορίθμου ώστε να αναδεικνύονται τα πιο ενδιαφέροντα.

Πηγή: Neowin.net

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Σελίδες για τα hashtags ετοιμάζει το Twitter

  1. Pingback: Σημαντικές βελτιώσεις για τις mobile εφαρμογές του Twitter

Comments are closed.