Το Pinterest, η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης που τόσο απασχόλησε τον τεχνολογικό κόσμο τους τελευταίους μήνες, είναι πλέον έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και να διατεθεί επίσημα σε όλους. Αυτό σημαίνει πως εγκαταλείπει το μοντέλο των προσκλήσεων με τις οποίες λειτουργούσε έως τώρα και επιτρέπει σε όσους θέλουν να το χρησιμοποιήσουν, να πραγματοποιήσουν άμεσα δωρεάν εγγραφή. Η εγγραφή νέου χρήστη στο pinterest.com μπορεί να γίνει είτε μέσω Facebook ή Twitter είτε χρησιμοποιώντας απλώς μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

Μένει τώρα να δούμε αν μετά από αυτό η βάση χρηστών του Pinterest θα γνωρίσει σημαντική αύξηση, αλλά και το κατά πόσο θα συνεχιστεί η επιτυχία της υπηρεσίας, που έχει ήδη καταφέρει να θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα μέσα διαμοιρασμού πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Join Pinterest

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 9 Αυγούστου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ