Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πόσο μεγάλο είναι το ηλιακό μας σύστημα;

Αν προσπαθούσαμε να αναπαραστήσουμε το μέγεθος των αποστάσεων του ηλιακού μας συστήματος σε ένα infographic, πόσο μεγάλο θα έβγαινε; Τόσο, που δεν χωρά σε μία εικόνα του Photoshop, αλλά αντίθετα θα πρέπει να γίνει συρραφή πολλών διαφορετικών κομματιών. Τόσο, που αν θέλαμε να το εκτυπώσουμε, θα χρειαζόμασταν 27 σελίδες Α4. Και τόσο, που δεν χωράει ως μία ενιαία εικόνα σε αυτήν εδώ τη σελίδα. 

Δείτε στην εικόνα που ακολουθεί την αρχή του infographic και πηγαίνετε στην ειδική σελίδα που έφτιαξε για αυτό το BBC για να το δείτε σε πλήρη ανάπτυξη.

Και σκεφτείτε ότι δεν μιλάμε για ολόκληρο το σύμπαν, αλλά μόνο για το ηλιακό μας σύστημα…Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ