Πόσο απρόβλεπτοι πιστεύετε πως είστε; Όχι ιδιαίτερα, σύμφωνα με το That Can Be My Next Tweet, μια online υπηρεσία που διατείνεται πως μπορεί να μαντέψει πώς περίπου θα μοιάζει το επόμενο tweet σας. Εσείς απλώς δίνετε το όνομα του λογαριασμού σας στο Twitter και η εφαρμογή αναλαμβάνει, αντλώντας υλικό από τα προηγούμενα tweets σας, να συνθέσει το επόμενο.

Προφανώς το αποτέλεσμα δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα, είναι όμως αρκετά σουρεαλιστικό και σίγουρα αστείο. Επίσης, μπορεί να εκπλαγείτε βλέποντας κάποιες λέξεις ή φράσεις που συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε, χωρίς ενδεχομένως να το συνειδητοποιείτε τις περισσότερες φορές.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ