Ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον εργαλείο που επιτρέπει την ενσωμάτωση διαδραστικών λιστών από tweet δίνει στη διάθεση του κοινού το Twitter. Έτσι, μπορείτε πλέον να ενσωματώσετε στον ιστοχώρο ή το blog σας τη ροή ενός hashtag, τα tweet που επισημαίνετε ως αγαπημένα ή ακόμη και ολόκληρο το timeline σας.

Το ενσωματωμένο περιεχόμενο λειτουργεί και εμφανίζεται ακριβώς όπως και στο Twitter, επιτρέποντας στους επισκέπτες σας να αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενο των tweet αλλά και να το επεκτείνουν ώστε να δουν περισσότερες πληροφορίες, όταν αυτό υποστηρίζεται (π.χ. στην περίπτωση που το tweet φέρνει ενσωματωμένο βίντεο ή εικόνα).

Η διαχείριση των νέων εργαλείων γίνεται από τη νέα ενότητα “Widgets” και δημιουργία νέου widget είναι ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία, που προσφέρει αρκετές επιλογές παραμετροποίησης.

image

Το νέο εργαλείο έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα από ειδησεογραφικούς ιστοχώρους και blogs. Παρακάτω μπορείτε να το δείτε στην πράξη:


Πηγή: Twitter Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Το Twitter σας επιτρέπει να φέρετε ολόκληρα timeline στο website σας

  1. Pingback: Ποιός είναι ο σωστός τρόπος για την αναμετάδοση ενός Tweet;

Comments are closed.