μTorrent

Την αναβάθμιση των δύο εφαρμογών της για Mac ανακοίνωσε η BitTorrent, φέρνοντας στη διάθεση του κοινού τις σταθερές εκδόσεις του μTorrent 1.5 και του BitTorrent Mainline 7.5. Και τα δύο προγράμματα φέρνουν ορισμένα ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη για RSS Feeds, δυνατότητα προγραμματισμού των λήψεων και αρκετές ακόμη βελτιώσεις, ενώ ειδικά το μTorrent διαθέτει πλέον ένα ανανεωμένο περιβάλλον απομακρυσμένης διαχείρισης (remote client) ειδικά σχεδιασμένο για βέλτιστη εμπειρία χρήσης στο iPad.

uTorrent 1.5

Με το RSS οι χρήστες του μTorrent και του BitTorrent θα μπορούν να παρακολουθούν συγκεκριμένα feeds και να κατεβάζουν αυτόματα τα νέα torrents, ενώ η δυνατότητα προγραμματισμού των λήψεων τους επιτρέπει να ελέγχουν καλύτερα την χρήση του bandwidth που καταναλώνουν. 

Όσο για τη νέα έκδοση του remote client του μTorrent, έρχεται με καλαίσθητο σχεδιασμό και μεγάλα κουμπιά, επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειρίζονται τα torrents τους ακόμη κι όταν βρίσκονται μακριά από τον υπολογιστή τους, απευθείας από το iPad τους. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον ίδιο λόγο κυκλοφορεί ήδη και αντίστοιχη εφαρμογή για Android.

uTorrent remote client βελτιστοποιμένος για iPad

Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του μTorrent και του BitTorrent ή, τουλάχιστον στην περίπτωση του πρώτου, να αναβαθμίσετε μέσα από το ίδιο το περιβάλλον της εφαρμογής, εφόσον είσαστε ήδη χρήστης της.

Πηγή: BitTorrent Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ