Το Vintage ToonCast είναι μια μεγάλη συλλογή με κινούμενα σχέδια από τις δεκαετίες του 30, 40 και 50, που δεν προστατεύονται πλέον από πνευματικά δικαιώματα και η προβολή και αναπαραγωγή τους είναι ελεύθερη. O Μπαγκς Μπάνι, o Ποπάι, o Σούπερμαν και πολλοί ακόμη ήρωες της εποχής υπόσχονται να σας …αναγκάσουν να χάσετε αρκετό από το χρόνο σας, σε επεισόδια που ακόμη κι αν έχετε γεννηθεί αρκετές δεκαετίες αργότερα, όλο και κάπου θα έχετε πετύχει.

Α, και όπως διευκρινίζεται στο κανάλι του Vintage ToonCast στο iTunes, πολλά από τα καρτούν έχουν γυριστεί σε εποχές όπου η πολιτική ορθότητα δεν είχε ακόμη επιβληθεί, γι’ αυτό και το περιεχόμενό τους ενδέχεται να φανεί ακόμη και προκλητικό ή ακατάλληλο για τα σημερινά δεδομένα (ένας λόγος παραπάνω για να τα δείτε, δηλαδή).

image

Κι αν μετά από αυτό σας άνοιξε η όρεξη, ρίξτε μια ματιά στο παλαιότερο άρθρο μας, για τις 18 διευθύνσεις όπου μπορείτε να βρείτε online δωρεάν ταινίες και ντοκιμαντέρ.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ