Νέα έκδοση στην εφαρμογή του για το iOS κυκλοφόρησε το WordPress, φέρνοντας μιας σειρά από σημαντικές βελτιώσεις. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η υποστήριξη για ειδοποιήσεις μέσω push σε όσους διατηρούν blog στο WordPress.com, η ανανεωμένη μπάρα διαχείρισης αλλά και η βελτιωμένη απόδοση της εφαρμογής, ειδικά όταν χρησιμοποιείται στο iPad.

Wordpress για iOS 3, με ανανεωμένη μπάρα, push και βελτιωμένη απόδοση

Πιο συγκεκριμένα, εάν διαθέτετε blog στο WordPress.com μπορείτε να ενεργοποιήσετε την δυνατότητα αποστολής ειδοποιήσεων μέσω push για τα νέα σχόλια που αφήνουν οι χρήστες. Επίσης, τα νέα σχόλια που έχουν προστεθεί τονίζονται με ξεχωριστό χρώμα για να ξεχωρίζουν, ενώ κυλώντας το δάκτυλο (swipe) πάνω από ένα σχόλιο εμφανίζονται απευθείας τα εργαλεία διαχείρισης.

Wordpress για iOS 3, με ανανεωμένη μπάρα, push και βελτιωμένη απόδοση

Κατεβάστε το WordPress για iOS από το App Store ή επισκεφθείτε την ειδική σελίδα που του έχει αφιερώσει το WordPress για να μάθετε περισσότερα για τις δυνατότητές του.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ